Дейвид Летерман се оттегля през 2015 година

21002
Дейвид Летерман се оттегля през 2015 година

Дейвид Летерман обяви, че ще се пенсионира през 2015 г.

В новия епизод от своето "Късно шоу", излъчен снощи, Летерман заяви, обръщайки се към директора на телевизия Си Би Ес Лесли Муунвис: "Лесли, беше страхотно, ти беше страхотен, телевизията беше страхотна, но се пенсионирам".

Изравняват стажа за пенсия на учителите мъже и жени

Стажът за пенсия на учителките трябва да бъде изравнен с този на мъжете учители. Тази препоръка е направила комисията за защита от ди...

Летерман е най-дългогодишният тв водещ на късно шоу в американската телевизионна история. Той започва кариерата си като водещ на прогнозата за времето и на ток шоу по радиото. Късното шоу започва да се излъчва от 1993 г. и Летерман е известен както с комедийните си умения, така и с интервютата си с известни личности.

"Дейв даде на телевизионните зрители хиляди часове комедийно забавление, най-острите интервюта късно вечерта и блестящи моменти на прямота и размисли за събития в страната", каза Муунвис.

Засега не е известно кой ще наследи Летерман. Споменават се имената на Конън О` Брайън, Крейг Фъргюсън, Челси Хендлър, Стивън Колберт и Джон Стюарт.

Дългогодишният конкурент на Летерман Джей Лено напусна по-рано тази година шоуто си, излъчвано по Ен Би Си, а мястото му беше заето от Джими Фелън. Лено оглавяваше рейтингите през по-голямата част от 20-годишния им дуел, но Летерман запази популярност благодарение на своето "остроумие и брилянтност", изтъкнати от Муунвис.

Ще можем и занапред да купуваме трудов стаж

И занапред българите ще могат да си купуват разсрочено осигурителен стаж за пенсия. Това предвижда промяна в Кодекса за социално осиг...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com