Джей Лено слезе от екран с трогателни последни думи

21140

Този четвъртък бе последният път, в който Джей Лено води популярното в САЩ телевизионно "Вечерно шоу" (The Tonight Show). Мястото му ще бъде заето от комика Джими Фелън.

Легендарният водещ ще продължи да се подвизава като комедиант в клубове и допълни, че ще се занимава и с някои телевизионни проекти.

Джей Лено напуска "Вечерно шоу"

Джей Лено, който от 1992 г. води популярното в САЩ телевизионно "Вечерно шоу" (Tonight Show) ще се оттегли от него през пролетта на 201...

63-годишният Лено благодари на публиката, за това, че са били заедно през последните 22 години. Гости в последното издание на шоуто бяха редица знаменитости, сред които Били Кристъл (първият му гост в първото му предаване), Опра Уинфри и Гарт Брукс.

Лено излъчи няколко видеозаписа с пожелания от звезди и политици. Послание имаше и от президента Барак Обама.

„Джей, ти доста се шегуваше с мен през изминалите години, но не се притеснявай, не съм разстроен. Дори мисля да те направя посланик в Антарктида. Надявам се, че имаш дебело палто, шегаджия такъв", гласеше посланието на Обама.

"Това е трудната част. Искам да благодаря на Вас, публиката! Вие бяхте невероятно лоялни", каза през сълзи Лено. "Нямаше да ни има без Вас. Честно, това бяха най-хубавите 22 години от живота ми. Аз съм най-щастливият човек на света. Срещнах се с толкова много хора и работех с такива, които ме правеха да изглеждам и звуча по-добре отколкото в действително съм... с толкова много талантливи хора, които ме направиха да изглеждам много по-умен.

Зуека и Рачков - готови на жертви в името на Като две капки вода

Те обръснаха косите си в името на „Като две капки вода”. Тренираха усилено във фитнеса, за да направят плочки за ролята н...

Нека Ви кажа нещо. През първата си година в това шоу загубих майка си, втората баща си, след това почина и брат ми. Реално не останаха много хора от моето семейство и хората тук се превърнаха точно в това. Хората ме питаха защо не отидох в други телевизии. Не познавах никого там, а тук беше моето семейство. Никога не съм работил за по-големи професионалисти.

Радвам се да оставя предаването в ръцете на Джими Фелън и да видя как младите продължават напред. Време ми е да си ходя."

Лено слиза от екрана за втори път, откакто стана водещ на „Вечерното шоу" през 1992 г. През 2009 г. той за известно време беше заместен от комедианта Конан О'Браян, но се завърна през 2010 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com