Холивудски звезди подкрепиха Хилари

5069
Холивудски звезди подкрепиха Хилари
Снимка: Getty Images/Guliver

Световноизвестни звезди от Холивуд изразиха подкрепата си за президентската кампания на Хилари Клинтън, с което показват, че американската развлекателна индустрия ще е твърдо зад бившата първа дама по време на нейния път към Белия дом, предаде АФП, цитирана от Стандарт нюз.

Часове, след като Клинтън потвърди своя план да се кандидатира за президент на САЩ през 2016 г., знаменитости като Дженифър Лопес, Скарлет Йохансон и Меджик Джонсън изразиха одобрението си за нейния опит да стане първата жена начело на САЩ.

Може ли Хилари да се преоткрие?

Хилари Клинтън обяви, че ще се кандидатира за президент. Засега тя изглежда непобедима, но окончателният успех изобщо не й е в кърпа ...

Междувременно Хилари, подложена на натиск от лявото крило в Демократическата партия да води агресивна кампания срещу неравенството на доходите, изрази притесненията си от големите заплати, получавани от някои изпълнителни директори, съобщи Ройтерс. Тя заяви, че семействата в САЩ все още изпитват финансови затруднения. В същото време средният главен изпълнителен директор получава близо 300 пъти повече, отколкото средният работник, подчерта тя. Забележката на Клинтън, направена в електронно писмо до нейни поддръжници, беше неочаквана поне за прогресивните избиратели. Те смятат подобни изказвания за признак, че Хилари може да се отклони от центристката политика, към която се придържаше нейният съпруг Бил Клинтън по време на своя президентски мандат. Различията в доходите в САЩ се увеличиха драстично през последните десетилетия, отбелязва Ройтерс. През 1965 г. средният изпълнителен директор е печелел 20 пъти повече от средния работник. През 2013 г. директорът е получавал близо 300 пъти повече от работника си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка