Карън Макдугъл: Коя е втората жена в делото срещу Тръмп? (СНИМКИ)

3961
Карън Макдугъл: Коя е втората жена в делото срещу Тръмп? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Делото срещу Доналд Тръмп е фокусирано върху плащането, направено към порнозвездата Сторми Даниълс. Прокурорът обаче спомена и друга жена. Според справочните документи от името на републиканеца е било извършено плащане на "Жена 1" - за която доказателствата сочат, че е Карън Макдугъл.

ОЩЕ: Арестуваха Доналд Тръмп в Ню Йорк (ВИДЕО)

Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата

Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане да бъде...

52-годишната Макдугъл е бивш модел на Playboy и подобно на Даниълс твърди, че е имала афера с Тръмп, продължила 10 месеца. Бившият президент на САЩ отрича.

Родена в Гари, Индиана, Макдугъл се мести в Мичиган като дете, а след като навършва 20, започва да се изявява като модел в конкурси за бански костюми, пише BBC. Присъединява се към Playboy, където печели титлата "Плеймейт на годината" през 1998 г. и е избрана за "Плеймейт на 90-те" - на второ място след Памела Андерсън.

По-късно работи като фитнес модел, като през 1999 г. става първата жена, появила се на корицата на списание Men's Fitness. Участва също така в телевизионни реклами и има малки актьорски роли като участие във филма "Ангелите на Чарли" от 2000 г.

През 2006 г. списание "Ню Йоркър" съобщава, че според самата Макдугъл тя се е запознала с Тръмп в имението на "Плейбой" в Лос Анджелис, където той е записвал епизод на "Стажантът". По-късно моделът пише, че Тръмп, който по това време е бил женен, "веднага ме хареса, продължи да ми говори - казваше ми колко съм красива и т.н.".

Изтече ВИДЕО на Доналд Тръмп минути след като бе арестуван

Видеокадри с бившия американски президент Доналд Тръмп от съда бе излъчено от големите телевизии в страната. Материалът е заснет минути...

Тя твърди, че с републиканеца са имали 10-месечна връзка и са се виждали "минимум пет пъти месечно". Пред CNN описва отношенията им като любовни и по взаимно съгласие.

През 2016 г., в навечерието на президентските избори в САЩ, Макдугъл подписа договор на стойност 150 000 долара, за да разкаже историята си ексклузивно пред таблоидния вестник "National Enquirer". Споразумението ѝ забранява да говори публично за предполагаемата афера. Статията обаче така и не е публикувана, а Макдугъл настоява, че е била подмамена да мълчи за връзката си. Според различни източници от National Enquirer са направили това, за да потиснат негативните истории в пресата за Тръмп.

През 2021 г. Федералната избирателна комисия на САЩ, която отговаря за прилагането на закона за финансиране на предизборните кампании, установи, че издателят на Enquirer е нарушил изборното законодателство, като е платил за правата върху историята на Макдугал и никога не я е публикувал.

Комисията установи, че парите, които са били платени на жената преди президентските избори през 2016 г., представляват незаконен принос към предизборната кампания. На National Enquirer беше наложена глоба в размер на 187 500 щатски долара.

Доц. Искрен Иванов: Предстоят тежки дни не само за Тръмп, но и за американската демокрация

Предстоят тежки дни не само за Доналд Тръмп, но и за американската демокрация. Това, което в момента се случва в САЩ, е един сблъсък ме...

Според собствения си уебсайт Макдугъл сега се описва като модел, колумнист, адвокат и говорител.

Нарича себе си застъпник за по-добра информираност за "болестта на гръдните импланти", като казва, че именно имплантите са я разболели. През 2017 г. ги отстранява.

През 2018 г. Макдугъл публично се извини на съпругата на Тръмп - Мелания, за предполагаемата афера, като заяви: "Съжалявам. Не бих искала това да се случи с мен". "Когато погледна назад, там, където бях тогава, знам, че това е грешно", добави тя. "Наистина съжалявам за това. Знам, че е грешно да се прави".

Тръмп винаги е отричал да е имал афера с нея. Обвинителният акт, пред който е изправен експрезидентът, е насочен единствено към плащането тихомълком на порнозвездата Сторми Даниълс. Подробностите относно Макдугъл се съдържат в изложението на фактите на окръжния прокурор, което се дава като допълнителна информация по делото.

Доналд Тръмп пледира невинен по всички точки от обвинителния акт - общо 34.

Близо 50% от поддръжниците на републиканците искат Тръмп пак за президент

Макар да е изправен пред обвинения в престъпление, бившият американски президент Доналд Тръмп набира преднина пред съперниците си за но...

ОЩЕ: "Страната ни отива по дяволите": Тръмп с първо изявление след явяването си пред съда в Ню Йорк

Снимки: Getty Images

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

"Корумпиран": Тръмп нападна съдията, гледащ неговото дело

Колумбия къса дипломатическите си връзки с Израел

Десетки загинали и изчезнали след проливни дъждове в Бразилия

САЩ обвиняват Русия в използването на химическо оръжие в Украйна

Заради Палестина: Жесток бой в пореден университет в САЩ (ВИДЕО)

Най-малко три жени са заразени с ХИВ след козметична процедура в САЩ

САЩ спират вноса на руски уран

САЩ смекчи наказанието за употреба на марихуана

Полицията влезе в окупирана сграда на Колумбийския университет (ВИДЕА)

Извънредно положение в пет провинции на Еквадор

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com