Крадци обрали възрастна жена, след което я изпратили до дома ѝ

11535
Крадци обрали възрастна жена, след което я изпратили до дома ѝ
Снимка: iStock

В САЩ учтиви крадци отвлякоха 73-годишната Беки Браун от тексаския град Хюстън и два часа слушаха музика, разговаряйки с нея в колата й, съобщи ABC 13.

По думите на възрастната жена тя зареждала телефона си в колата, когато към нея се приближили двама маскирани. Един от обирджиите имал 20-сантиметров нож, затова Браун, уплашена да не бъде наранена, решила да запази спокойствие и да не оказва съпротива. Мъжете се качили в колата с жената и се опитали да преведат пари от банковата й сметка чрез приложението на телефона, но не успели да направят това заради настройките за сигурност, които им попречели.

Баща уби сина си в сливенско село

Баща намушкал с нож и убил сина си в сливенското село Горно Александрово, информира bTV. Според информация на полицията в Сливен и два...

В продължение на два часа, опитвайки се да направят паричен превод, те седяха в колата с жертвата си, разговаряха с нея и слушаха джаз. Жената дори се обадила на службата за поддръжка на банката, но не било възможно да преведе парите. Тогава обирджиите принудили жената да отиде в банков клон, откъдето тя изтеглила 2000 долара в брой и им ги дала.

Връщайки се към колата, Браун накуцвала, което е забелязано от един от обирджиите. Той каза, че би искал да й помогне, но не може, защото се страхува да не го видят. „Много го съжалявам. Някъде в него имаше тази доброта и той говореше сериозно“, разказва жената.

След като получили парите, мъжете изпратили Браун у дома, а тя веднага се обадила в полицията. Скоро единият крадците 20-годишният Андре Уилямс, беше арестуван. Срещу него са повдигнати обвинения за отвличане и грабеж. Нарушителят е определена гаранция от $300 хиляди. Вторият престъпник не е заловен. Браун отбеляза, че би искала да посети крадеца, ако влезе в затвора.

По-рано беше съобщено за жител на СА с богата полицейско досие, включващо кражба на шест коли, шофиране в нетрезво състояние, трафик на наркотици, вандализъм и измама. Той е бил арестуван 10 пъти за 31 дни. Последният път това се случило, след като той закарал крадена кола в полицейския участък, за да вземе изоставените си вещи.

Задържаха в Хасково двама българи, осъдени в Гърция

57-годишен мъж и 47-годишна жена, обявени за международно издирване от властите в съседна Гърция, са установени и задържани при операци...

Още: Задържаха граничен полицай, поискал и приел подкуп

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк

Протест срещу Байдън за Газа, той се шегува с Тръмп (ВИДЕО)

Чили намалява работната седмица

Десетки загинаха при пожар в Бразилия

Мощно торнадо удари САЩ (ВИДЕО)

Байдън готов да се изправи на дебат срещу Доналд Тръмп

САЩ обявиха нов мащабен пакет военна помощ за Украйна, какво включва той?

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка

Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк
Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк

Продуцентът Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк. Апелативният съд отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия. Това...