X
 
 

САЩ с нов тест на балистична ракета

1334 17
САЩ с нов тест на балистична ракета
Снимка: Getty Images/Guliverc
Вторият тест на американска балистична ракета, по-рано забранен от Договора за ракети със среден и малък обсег (ДРСМО) между Русия и  САЩ, беше успешен, заяви ръководителят на Пентагона Марк Еспер.

По-рано представител на калифорнийската авиобаза "Ванденберг", откъдето изстреляха ракетата с наземно базиране, заяви пред РИА Новости, че САЩ в момента оценяват резултатите от теста. До 2 август ракетите със среден и по-малък обсег бяха забранени от руско-американския договор ДРСМО, но САЩ се оттеглиха от него.

Кремъл ще произведе ракети, по-рано забранени от ДРСМО

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия ще разработва ракети в диапазони между 500 и 5 500 километра, по-рано забранени от ДРС...

"Днес ВВС на  САЩ, заедно със Службата за стратегически възможности (ШОС), успешно тестваха прототипа на неядрена балистична ракета с наземно базиране", заяви Еспер в Twitter.

Той добави, че работата по прототип на такава ракета, готова за изстрелване, вече отнема по-малко от девет месеца, вместо две години, както беше преди.

През август САЩ успешно изпробваха първата такава ракета. Москва предупреди, че разработването на такива ракети ще получи огледален отговор от руска страна.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • баба Ванга 7 баба Ванга преди 1 месец Профил на трол?
  Русите ке ядат бой като тъпан на манифестация
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Историята трябва да се знае. Как 3 пъти в рамките на 70 год. Америка спасява ссср1. Максим Миронович https ://maxim-nm.livejournal.com/480232.html
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  САЩ и до ден днешен доставят на русия помощи за бедни, а ватенките им се зъбят! Да ги оставят да мрът, гадовете руски!
  : 3 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Щатите са добре, ама Пидорстан ич го няма! Руска мъка, та ничия! ПРОПАДАНЕ НА МОГУЧАЯ - Иначе перспективите на Велика Россия са доста песимистични: Китай не скрива особено намеренията си един ден да си възвърне “Северните територии”, заграбени от Русия с неравноправни договори през 18 в.. Иран пък не спира да рови сред шиитските малцинства в бившите съветскси републики. В Кавказ ври и виж още ›› кипи. Кримнаш е един огромен автогол, Новорусия се оказа водени чен камък който тегли към дъното, цените на нефта сривата рублата. Финансовата котастрофа неминуемо наближава… А Русия има и друг огромен проблем: населението неотклонно намалява (под 140 млн), остарява и се алкохолизира. Както казва един руски академик: “Ставаме вече твърде малко за тази огромна страна…” И наистина, при територия почти два пъти колкото САЩ, повърхнината на нормално обитаемата площ на Русия е в обратната пропорция – 1.5…2 пъти по-малка. Така напр. САЩ имат 3 пъти по голяма дължина на ж.п. мрежата, а за магистралната мрежа от пътища просто няма база за сравнение (САЩ притежават 1/2 от световната дълж. на първокласни магистрали).. РУСИЯ – СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ Общият експорт на Руската федерация (РФ) за 2011 г. се равнява на $516 млрд.Делът на суровините и материалите в обема на целия износ е 93,3%. От тях нефтът и нефтопродуктите са 62,0%, газът – 11,2%, черните метали и полуфабрикатите – 10,2%, минерални торове – 3,6%, каменните въглища – 2%, дървесината, цветните метали, рудата и железните концентрати – 4,3%. Делът на технологичната продукция от общия обем на експорта на Русия е 6,7%, от които оръжието – 2,3% и други – 4,4%. За сравнение през 1980 г. 25% от износа на СССР е бил в готова продукция. Приходите от експорта (над 93% от който се състои от суровини) са най-важното перо от държавиния бюджет на Руската федерация и съставляват 54,5% от всички доходи на страната. ПЕТО МЯСТО Русия е на пето място в света по отношение на неочакванпоказател.: броят на самоубийствата. По ниво на смъртност от наранявания – също е на пето място, заедно с африканските страни. 19-то място в света по смъртност в пожари – на 20-о място е Ирак. Смъртността от употреба на наркотици е по-висока, отколкото в Боливия. По смъртните случаи на отравяне Русия се превърна в световен лидер. Смъртността при пътни инциденти е пет пъти повече, отколкото в Израел, и е по-висока, отколкото в Египет и Индия. Нивото на насилствена смърт – 16 на 100 хиляда – съответства на Зимбабве, Сиера Леоне и Нигерия. С изключение на гражданска война, по всички други критерии – Русия е страна от третия свят. … “http ://www .infox.sg/others/frame/tayna- ischezayuschego-naroda/
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Русия умира, няма кой да пребере труповете! При пут.ин всичко е на 6 с мъртъвците. Моргите почват да преминават на “самообслужване”. https ://www .pravda.ru/news/districts/1408807-morg/
  : 2 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  САЩ са 80-90 години напред в развитието си, в сравнение с Московията! Едни кюрдски селяни пречукаха руските елитни спецчасти миналата година /465 елитни главореза/, та не бързай да ги пишеш бегали! Руските "елитни" ПЛАШИПУТАРНИЦИ могат да избиват само жени и деца, а при среща с мъже /в случая селяни/ веднага умират! Пиши бегала руската армия, която освен без "елитни" ПЛАШИПУТАРНИЦИ, остана и без г виж още ›› ордоста на руското ракетостроена С400, които някакви старомодни щатски ракети Томахуук отнесоха за броени минути, а руските богатири освен да се насерът, друго не са успяли да направят! Голяма смрад е било!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Чудесная статистика о том, почему США - супердержава, а РФ - лузер и гопник (инфографики) - http ://top-50.ru/posts/1198849-fcb50a78bc1dfccfb9223b8b6d636344
  : 3 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Какво магат С400, лайнарк 2, всички видяхя в Сирия! Старомодните Томахоук ги смляхя за броени секунди, барабар с плашипутарниците, дето ги обслужват!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Що се отнася до самите С400, подобрена версия на С 300 ПМУ, то тази система, както и предишната, не са свалили до сега дори и патица! Само приказки, хвалби и перчене. Но практически, няма абсолютно нищо „свалено”!!! Американските „Патриоти”, воюват вече над 30 години. Сваляли са руски „скъд-ове”, ирански, китайски и корейски ракети. И днес защитата на Риад почти ежедневно сваля с ПАК 2 и 3 балисти виж още ›› чни ракети изтреляни от хусите. Израелски Arrow 2 свалиха за първи път в световната история, противосамолетна зенитна руска ракета С 200, изстреляна по израелски изтребител. Прехвалените руски С 300 и 400 мълчат като тикви. „Томахавките” с амо прелитат над тях а те си „мълчат”! Защо??? Защото ще се развенчае създаденият мит от руската пропаганда за тяхната изключителност! Е, Ердоган е направил толкова много глупости. Колко му е да направи още една и да потроши още някой милиард! Накрая ще завърша с признанието за “пробив” на зенитния чадър на С400 и С300 от самите руснаци и то от най-неочаквана евтина хибридна система: по “Военное обозрение” – “Грозный гибрид для прорыва российской ПВО на европейском ТВД. «Томагавки» покажутся детской игрой” https ://topwar.ru/149739-groznyj-gibrid-dlja-proryva-rossijskoj-pvo-na-evropejskom-tvd-tomagavki-pokazhutsja-detskoj-igroj.html Така, че по-полека с хвалебствията на стоката, господа, “експерти”!
  : 2 !
 • допълнение 2 допълнение преди 1 месец Профил на трол?
  САЩ с нов тест на балистична ракета, която ако не е хиперзвукова лесно може да бъде открита и свалена с новите руски оръжейни системи като С-400.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  СмЕх с допълнение - голЕм смЕх!
  : 10 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  лайнарко , ама ти вече сам си приказваш, бляд
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Троляци, гледайте внимателно - това не е делано в Мосфильм!
 • Мараба ДЕБИЛ 1.1 Мараба ДЕБИЛ преди 1 месец Профил на трол?
  Ета сделана в Дисниленд!!!За сведение на горния ДЕБИЛ-Първият парк „Дисниленд“ е създаден от аниматора Уолт Дисни и е открит на 17 юли 1955 г. в Анахайм, Калифорния...И патока Доналд е е дин от главните герои на тоя парк Дисниленд!!!
  : 18 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  единствения троляк, влашкия мангал лайнарко, веднага реагира, макар и тъпо
  : 4 !
 • до 1.2... ДЖЕНДЪРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ 1.3 до 1.2... ДЖЕНДЪРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ преди 1 месец Профил на трол?
  Единствения ДЕБИЛ в този форум веднага реагира,макар и "остро"....
  : 15 !
 • Анонимен 1.4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  При такива статии Лайнарко го хваща логорея орален дрисък. И като нов Матросов скача на амбразурата сам-самин.
  : 2 !
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...

Последно в Актуално