Шеста жена обвини екс президента Буш старши в секс тормоз

1777
Шеста жена обвини екс президента Буш старши в секс тормоз
Снимка: Getty Images / Guliver

Жителка на американския щат Тексас заяви, че Джордж Буш старши е извършил сексуално посегателство срещу нея, когато била на 16 години и стана шестата жена, обвинила екс президента на САЩ в сексуален тормоз, пише изданието „Тайм”.

Рослин Коригън съобщи, че инцидентът е станал през 2003 на официална проява в офиса на ЦРУ в Тексас, където тя отишла с баща си.

Коригън каза, че бившият президент, който тогава бил на 79 години, я опипал по време на официалната снимка от събитието.

Буш-старши пак влезе в болница

Бившият президент на САЩ Джордж Буш-старши бе приет в болница с лека форма на възпаление на белите дробове, спредаде БГНЕС. 41-ят през...

„Първата ми реакция беше пълен страх… Не казах нищо. Какво може да каже девойка на бивш президент на САЩ?”, спомня си жената.

В отговор на молбата да коментира обвинението, представител на Буш старши каза, че екс президентът „никога не е искал да причини вреда или страдание и още веднъж се извинява на тези, които са се почувствали обидени”.

Сред обвинителките на Буш старши е актрисата Хедър Линд. Тя разказа, че по време на фотосесия преди няколко години експрезидентът, в присъствието на жена си, опипал задните й части и разказал „мръсен” виц.

След това представител на Буш старши каза, че екс президентът поднася най-искрените си извинения, ако опитът му да се пошегува е обидил г-га Линд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com