В Сан Франциско българин е бил пребит от полицията

6993
В Сан Франциско българин е бил пребит от полицията
Снимка: Getty Images

Полицаи от Сан Франциско с брутално насилие арестуваха мъж заподозрян в кражба на автомобил.Според изнесената информация това е българин, предаде БНР.

След като влиза в пререкание с властите и се опитва да избяга , полиците настигат заподозреният в кражба и с невероятна грубост и жестокост го повалят на земята.

4 по Рихтер в Сан Франциско

Земетресение с магнитуд 4 по рихтер разлюля района на Сан Франциско, съобщиха от Американския геоложки институт. Епицентърът на труса ...

Улична камера е запечатала кадри от ареста,които излъчи ТВ АВС. Всъщност записите са публикувани в Туитър и на You Tube от служебните защитници на българина. На видеоматерила се вижда как 2-ма въоръжени полицаи догонват бягащ ,невъоръжен мъж и го събарят на земята.След това започват да го бият жестоко с палки по тялото и главата , а на видеото се чуват виковете за помощ , които огласят цялата улица в предградие на Сан Франциско.Скоро след това идват още полицаи и някои започва да му крещи да стане да се изправи след като той е пребит от бой в продължение на 15-20 минути. В безпомощно състояние човекът стене на улицата от болка , а полицаите се разхождат невъзмутими наоколо, докато чакат линейка да го прибере

Ребан Ръдгрин, който живее съвсем наблизо се събужда от шума на улицата: “ Чух само силен звук.”Бам,бам,бам.Помислих ,че са изстрели,защото беше много силно.Те продължаваха да крещят “Стани от земята”, блъскаха го и го удряха постоянно.”

По някаква случайност всичко това е записано от камера и стига до офиса за служебна защита. Джеф Адачи, който е служебен защитник казва : “ Това не е просто използуване на сила, а бруталност.Той е на земята.Те са можели да му сложат белезници, но те продължават да го бият.” А адвокатът Мат Гонзалес добавя: “Очаквам да видя,какво ще е обяснението на полицията за тези действия,защото според мен това е престъпление”

След жестокият побой българинът е настанен в болница.В полицията в момента се води вътрешно разследване по случая, а в обществото отново е повдигнат въпроса за полицейското насилие.

Сан Франциско се евакуира заради наближдаваща страховита буря

Жителите на северната част на Калифорния се готвят за среща с мощна буря, която се очаква да удари Сан Франциско тази вечер, предаде БГ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка