Зеленчуковата градина на Мишел Обама нападната от катерички

49498
Зеленчуковата градина на Мишел Обама нападната от катерички
Снимка: Getty Images / Guliver

Зеленчуковата градина на първата дама на САЩ – Мишел Обама, е била нападната от катерички. До ситуацията се стигнало заради бюджетната криза, заради която никой не се грижел за растенията, съобщи Ройтерс. 

Изрядната градина, която е гордостта на съпругата на президента Барак Обама, е обрасла цялата в бурени, а зеленчуците се разкапват на стъблата, защото няма кой да ги обере, разказват запознати. Заради затварянето на правителството в бюджетната криза и намаляването на персонала поддържането на градината е сведено само до поливане, потвърдил представител на Белия дом пред блога за хранене "Обама фударама". На градинарите в Белия дом не се позволявало да берат зеленчуците. Служителите от администрацията, които обикновено помагат доброволно за плевенето на бурените, сега са толкова намалели, че това е невъзможно, коментира изданието. 

Мишел Обама смята, че жена може да стане президент на САЩ

Америка е готова да има начело жена-президент, но няма да коментирам шансовете на Хилъри Клинтън за този пост, е мнението на първата ...

Бурените са израснали високо навсякъде, а биорастения и билки са похабени, пише блогът. Много от узрелите зеленчуци са опадали на земята и вече гният. 

Сайтът публикува снимки от близките камери, на които се вижда избуялата растителност и как една катеричка си хапва чери доматчета. "Катеричките в градината на Белия дом са като деца в магазин за бонбони, устроили са си пир с доматите и чушките", пише авторката Еди Коън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com