X
 
 

Иван Шишиев и Етюд-и-те на София представят БЕЛЕЗИ

835 0
photo of Иван Шишиев и Етюд-и-те на София представят БЕЛЕЗИ
Снимка: организаторите
Лятото може и да свърши, но все пак остават още два сезона и с настъпването на есента, освен самата тя, на вратите ни чука и новата фото изложба на Иван Шишиев и Етюд-и-те на София - "БЕЛЕЗИ". А ти ще можеш да ѝ се насладиш от 4-ти до 14-ти октомври в "Хралупата" на ул. "Стефан Караджа" №22.

Защо изложбата носи това име? Защото, феноменалността на белезите се крие в отпечатъка, който оставят в живота ни. Вътрешни и външни, изкуствени и истински - те ни формират и преформатират като индивиди и същества, изпълнени с носталгия, болка, радост и удовлетворение. А понякога и дори ни дамгосват в самотата и чувството за безсилие.

Иван Шишиев и Етюд-и-те на София представят в малкото пространство на Хралупата една лична и малко обсебваща тема, скрита в лицата и телата на хората и видяна през призмата на монохромната фотография. А пък ние от Actualno.com ще сме повече от щастливи да можем да се насладим заедно с теб на реалните, белязани от живота фотографии. Така че, не си прави планове за 4-тия ден от октомври, ами се увери, че ще бъдеш на точното място в точното време - 19:00, за да присъстваш на откриването на "БЕЛЕЗИ" и да бележиш и теб самия с доза неподправено изкуство.

ТУК можеш да следиш изкъсо най-актуалните новини около събитието, а също така недей да забравяш да разгледаш и най-новите софийски етюдични фотографии ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално