41 са заявките за продажба на мартеници до момента в Асеновград

3728
41 са заявките за продажба на мартеници до момента в Асеновград
Снимка: Actualno.com

Точно 41 са постъпилите до момента заявления от търговци за продажба на мартеници на територията на Асеновград, съобщиха за Actualno.com от отдел „Стопански дейности“ към Общината.

Минималната квадратура, която трябва да заема един търговец или частно лице, е в размер на 2 квадратни метра. Цената за 1 квадратен метър е на стойност 0,60 лева за ден. Заявленията се обработват в най-кратък срок, в последователност по реда на подаването им. Няма краен срок за прием на заявки, посочиха от Община Асеновград.

Варна се радва на огромна мартеница

Гигантска мартеница украси Варна за един от най-обичаните български празници – Баба Марта, предаде кореспондентът на БГНЕС от г...

За справка, през миналата година продавачите на мартеници са били двойно повече - над 70. И тази година символите на празника на Баба Марта ще могат да се предлагат, както в центъра на града, така и на площад „България“ /пред Градския парк/ в Асеновград.

Първите предвестници на пролетта вече красят централната част на града. Близо 10 са обектите, към днешна дата, в които се предлагат различни модели на мартеници. Изплетени от вълна и конци, такива, за закичане, както и пластмасови гривни и стенни пана, са модните тенденции тази година, споделят търговци. А цените варират в рамките от 0,10 лева до 10 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com