X
 
 

Караиванов: Не остана време за градската среда и спорта

1960 0
photo of Караиванов: Не остана време за градската среда и спорта
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
"В личен план не ми стигна достатъчно време за приятелите в последните четири години. А по отношение на общината - за реализация за идеята за цялостно обновяване на стадион "Шипка", както и на спортна зала "Асеновец"." Така кметът на Асеновград доктор Емил Караиванов отговори на въпрос от Actualno.com какво не е успял да направи през изтичащия 4-годишен мандат на управление.

Той допълни, че за в тази насока трябва да бъдат концентрирани в голяма степен усилията на следващия кмет. Караиванов посочи, че не му е стигнало времето и за цялостно обновяване на градската среда по отношение на парковете. "Ние през тези четири години концентрирахме усилията си за една добра инфраструктура и едновременно - да отговорим на всички европейски норми на екологична среда", обясни Караиванов, като посочи, че основните проекти, по които е работела общината, са свързани с екологията.

Емил Караиванов ще се бори за трети кметски мандат в Асеновград, БСП отказа подкрепа от АБВ

Доктор Емил Караиванов – настоящият кмет на община Асеновград - ще се бори за трети мандат. Това е първата официално обявена канд...

Кметът уточни, че вече е време да се насочат инвестиции към подобряването на градската среда в Асеновград. "Не ми стигна времето и за много други неща. Не можах да се преборя с някои от институциите, за да получим финансиране за няколко проекта, каза в заключение Емил Караиванов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители