Милко Милков: Искаме достойни патриоти да продължат каузата ни - да живеем в по-добър и честен град

9382
Милко Милков: Искаме достойни патриоти да продължат каузата ни - да живеем в по-добър и честен град
Снимка: НФСБ

С пълно единодушие от над 30 гласували Милко Милков бе преизбран за председател на структурата на ПП "Национален фронт за спасение на България" (НФСБ) в Асеновград.

"Това показва, че хората одобряват досегашната ни дейност, извършвана с цел да подобрим живота и средата, в която всички ние живеем", каза пред присъстващите в залата ръководителят. Той подчерта, че в последните години асеновградчани проявяват засилен интерес към партията. Към звеното се присъединяват и все повече млади хора, които допринасят за изграждането на структурата чрез своите идеи и предложения.

41-годишният амбициозен асеновградчанин застана на ръководния пост на общинското звено през 2015 година. Тогава, по време на местните кметски избори в общината, само 20 дни след заемането на председателското място, Милков се кандидатира за кмет на Асенoвград, като се класира пети в битката за управлението на общината. След като се изкачи до председател на общинската структура, за първи път беше избран и кмет от НФСБ в общината – Атанас Тянев – кмет на село Козаново, който се справя отлично с работата си и до момента се грижи изключително добре за населеното място и жителите там.

"Винаги съм бил патриотично настроен. А НФСБ ми дава възможност да разгърна и реализирам идеите си, с които мога да помагам на гражданите да решаваме заедно проблеми, засягащи обществото на Асеновград. Освен това, патриотизмът е кауза, която живее в сърцето на всеки българин и рано или късно тя се проявява в една или друга форма. Наближава най-големият празник за България – 3-ти март. Денят, в който всички ние празнуваме свободата си. Гордеем се и винаги ще възхваляваме имената на личностите, отдали делото и живота си за Освобождението". Така отговори Милко Милков на въпрос защо е решил да влезе в политиката. Не е случаен и фактът, че той и членове на партийната структура присъстват на всеки повод, при който се поднасят венци и цветя и се отдава почит пред паметта на българските революционери.

Битката за Асеновград - представяме Милко Милков, кандидат на "Патриотичния фронт"

От днес, 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на г...

В последните няколко години Милков се откроява с инициирането на различни каузи, подкрепяни и от асеновградчани. През юни 2016 година той, заедно със свои колеги, внесе предложение, с което да се забрани носенето на бурки на обществени места в Асенoвград. Искането не достигна пленарната зала и съответно не беше подложено на обсъждане и гласуване. Малко по-късно – през май 2017 г. председателят на НФСБ в града предложи на общинските съветници да забранят движението на каруци в града. След няколко месеца предложението намери отклик, беше внесено за гласуване и прието.

В аванс Милко Милков разкри, че планира в следващите седмици да се обърне за пореден път към местния парламент в Асенoвград, за да предложи нова идея, с която да подобри условията за живеене в града. Какво ще бъде предложението засега остава зад кулисите на партията, но инициативността показва, че ПП НФСБ ще продължава да се бори за реализиране на иновативни идеи.

По думите на Милков, една от най-важните цели за развитието на асеновградската структура, е тя да се изгради като едно стабилно семейство. "Вярвам и се надявам, че до следващите местни избори през 2019 година ще имаме пълна листа с честни хора, с които заедно и смело ще се борим за подобряване начина и средата на живот на жителите на община Асеновград. Засега бъдещите ни планове са да откриваме все повече нови лица и активни дейци, които да помагат и да съдействат за надграждане на съществуващото в положителна насока и за създаване на по-добри условия в града. Хора, които да са достойни патриоти, имащи желание да продължат нашата кауза. А тя е да живеем в един по-добър и честен град, в по-спокойно, мирно и честно време", каза в заключение председателят на НФСБ за община Асенoвград.

Извън председателския пост Милко Милков се занимава със собствен бизнес. Радва се на прекрасна съпруга и е щастлив баща на три чудесни дъщери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com