Обмислят да предложат забрана за носене на бурки в Асеновград

1650
Обмислят да предложат забрана за носене на бурки в Асеновград

Патриотите в Асеновград обмислят идеята за въвеждане на забрана за носене на бурки на територията на общината. Това съобщи за Actualno.com Милко Милков - председател на Национален фронт за спасение на Бълагрия в града.

Той обясни, че възнамерява да отправи предложение до кмета на Асеновград доктор Емил Караиванов и до председателя на Общинския съвет доктор Светозар Шуманов. Като мотиви Милко Милков изтъкна, че целта е да се запази българското у асеновградчани. „Асеновград неслучайно е наричан Малкият Йерусалим. С множеството църкви и параклиси, изградени тук, градът ни е символ на християнството и вярата. С идеята си целим запазване на българщината.“, категоричен бе председателят на НФСБ за Асеновград. Милко Милков подчерта, че предложението все още е проектно.

Мъжът-детска учителка на гости в Асеновград: България си отива!

Запознайте се с 53-годишния Рангел Мрянов. Той е един от неимоверно малкото мъже-учители в детска градина. Наред с професията си, Мряно...

Но се надява Асеновград да последва примера на Пазарджик, Стара Загора и Пловдив. Дали идеята ще се осъществи и ще бъде предложена за обсъждане на вниманието на Общински съвет-Асеновград, ще стане ясно до няколко седмици. „Очакваме подкрепата на всички родолюбци и на управниците на града, които застават зад бъдещето на своите деца.“, каза в заключение Милков.

А какви глоби се предвиждат и кой ще следи за спазване на разпореждането, ще стане ясно, в случай, че предложението бъде прието и забраната за носене на бурки на територията на община Асеновград влезе в сила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com