Осем сватби в петъчен ден в Асеновград през тази година

1536
Осем сватби в петъчен ден в Асеновград през тази година
Снимка: Actualno.com

Точно 317 двойки са сключили граждански брак в Асеновград за първите 10 месеца от 2017 г. Младоженците сами избират мястото, на което желаят да се врекат във вечна вярност, независимо жители на кое населено място са.

През тази година не са заявени нестандартни пространства за извършване на церемонията по бракосъчетаване. В случате, когато и двамата младоженци или единият от тях е непълнолетен се изисква разрешение и съгласие от родители и настойници.

Подновяват протестите в Асенoвград заради пуснатите под гаранция роми

Възобновяват протестните действия заради казуса с нападението на роми над деца край Асенoвград. Утре, 3 декември, точно в 16 ч. асенoвг...

Няма информация какъв е броят на тези бракове, тъй като възрастта на двойките е различна, а от Общината не посочват каква е приблизително средно изчислената. За посочения период с церемония граждански брак са сключили 185 двойки.

Другите 132 просто са подписали брачно свидетелство без официалности. От началото на месец януари до края на октомври осем двойки от младоженците са заявили желанието си да се бракосъчетаят в петък.

Организирането на сватбените тържества в петъчен ден не може да бъде определено като тенденция, тъй като сватби са се провеждали също във вторник и четвъртък, обясняват от Община Асеновград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com