Отдават под наем неизползваема от години дискотека в Асеновград

7603
Отдават под наем неизползваема от години дискотека в Асеновград
Снимка: Actualno.com

Отдават под наем бивша дискотека в Асеновград, която е неизползваема от години, предаде кореспондентът на Actualno.com в града.

Помещението се намира на първия етаж от Градска библиотека „Паисий Хилендарски“. Процедурата изисква отдаването под наем да се осъществи като бъде организиран публично оповестен неприсъствен конкурс. Решението за това бе взето днес по време на последното редовно заседание на Общински съвет Асеновград за мандат 2011 г./ 2015 г.

Прокуратурата потвърди за корупционен мотив относно арестите в Асеновград и Първомай

Окръжна прокуратура-Пловдив е ръководила специализирана полицейска операция днес на територията на градовете Асеновград и на Първомай, ...

Съветниците на града приеха единодушно с 32 гласа „за“ предложението на кмета доктор Емил Караиванов. От докладната и допълнителните изменения, които бяха направени по нея впоследствие, става ясно, че срокът на договора с наемателя ще бъде за седем години.

Предназначението на помещението е посочено като „Заведение за хранене и развлечение“. Началната офертна единична цена за годишен наем ще е 6 000 лева без ДДС или 500 лева месечно.

Условие е наемателят да извърши ремонт и подобрение за своя сметка, ако това е необходимо. Трябва също да бъде осигурен достъп до вътрешния асансьор на служителите от Градската библиотека

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com