X
 
 

С подписка асеновградчани искат ремонт на улица

1398 0
photo of С подписка асеновградчани искат ремонт на улица
Снимка: БГНЕС
Близо 250 подписа събраха асеновградчани с искане за асфалтиране на пътна отсечка в квартал "Изток" в града. На улицата, която представлява подход към района, преди много време е положен бетон, вместо асфалт, но с времето той се е разрушил. След дълги години чакане и немалко повреди по автомобили, попаднали в дупките, хора от квартала се амбицираха и входираха подписка с точно 248 подписа и с искане да бъдат предприети мерки за разрешаване на проблема.

Те се обръщат към ръководството на община Асеновград, в лицето на кмета доктор Емил Караиванов, с молба да бъде ремонтиран поне подходът към квартала - от началото на улица "Гонда вода" към жилищните кооперации на улица "Христо Ботев" с №78 Б и В и блоковете с номера от 1 до 6, включително.

Дупки зейнаха по варненска улица след ремонт

Варненци се оплакаха от огромни дупки по улица "Георги Бенковски". След продължителни ремонтни дейности, тази пътната отсечка между бул...

"Гражданската подписка ще даде добър резултат, особено когато е своевременна", каза в отговор на искането на гражданите градоначалникът. Кметът Емил Караиванов допълни, че по отношение на инфраструктурата, когато става въпрос за по-сериозна инвестиция и ремонт съществуват два варианта. Единият е проблемът да се реши е с влагане на текущи средства, а другият - обектът да се включи в Инвестиционната програма на община Асеновград за следващата година. Кой от двата варианта ще бъде предприет и кога, предстои да разберем.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...