Започна записването за безплатно обучение по спорт и изкуство в Асеновград

1714
Започна записването за безплатно обучение по спорт и изкуство в Асеновград

Днес стартира записването за Лятната детска академия в Асеновград, наречена „Шарена ваканция“. Тя ще се проведе в периода от 04.07.16 г. до 09.09.16 г. В Детската академия могат да се включат ученици от Асеновград и региона. Тя е насочена към деца на възраст от 8 г. до 13 г. и е напълно безплатна.

Дейностите, в които могат да се обучават желаещите ученици, са плуване, колоездене, лека атлетика, приложни изкуства и танци. Целта е през ваканционните месеци свободното време на малчуганите в Асеновград да бъде пълноценно оползотворено. Цели се децата да се научат на нови дейности.

45 деца изпробваха сили на лекоатлетическо състезание в Асеновград

45 деца от Асеновград и Пловдив изпробваха силите си в различни лекоатлетически дисциплини, съобщава кореспондентът на Actualno.com от ...

Да усвоят различни от ежедневните мероприятия. Да бъдат стимулирани за дисциплинираност и спорт. Да се развият творческите им заложби и талант. Всяко дете може да избере една или две дейности. Групите ще се класират по реда на подаване на заявленията. Срокът за прием на документи от родителите на децата или от упълномощени техни представители започна да тече днес /06.06.16 г./ и ще приключи на 17.06.16 г. Подаването на заявления ще се осъществява в офиса на

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Асеновград, на улица „Цар Иван Асен II” №9А, първи етаж, стая №3 /Бившият битов комбинат/. Крайното класиране ще бъде публикувано в сайта на Общината на 24.06.16 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com