X
 
 

Путин: Денуклеаризацията на Северна Корея може да бъде постигната единствено чрез международно право

770 0
Путин: Денуклеаризацията на Северна Корея може да бъде постигната единствено чрез международно право
Снимка: Getty Images/Guliver
Руският президент Владимир Путин заяви, че Северна Корея се нуждае от гаранции за сигурност и че денуклеаризацията може да бъде постигната единствено чрез международно право.

Северна Корея "се нуждае от гаранции за своята сигурност и за запазване на своя суверенитет", каза Путин след преговорите със севернокорейския лидер Ким Чен Ун.

Путин е готов за пълно възстановяване на отношенията с Украйна

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия е готова да възстанови изцяло отношенията си с Киев, след като президентските избори в...

"Трябва да възстановим силата на международното право, да се върнем към държавност, в която международното право, а не законът на най-силните, определя ситуацията в света.

Руският президент Владимир Путин каза, че Северна Корея се нуждае от гаранции за сигурност и че денуклеаризацията може да бъде постигната единствено чрез международно право.

По-рано лидерът на КДНР заяви: "Ние имаме голямото удоволствие да посетим приятелския, велик съсед и искам да изразя топлите поздравления към уважаемия господин президент и скъпите ни руски приятели от името на нашата държава, правителство и народ."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители