Разглезено дете предизвика двойно убийство в Китай

12887
Разглезено дете предизвика двойно убийство в Китай

Отказът на едно четиригодишно разглезено дете в Китай да отстъпи микрофона на друг участник в семейно караоке-парти в централния китайски град Сиан завърши с двойно убийство, информират световни медии, цитирани от КРОСС.

За семейството на господин Ян вечерта започнала много весело. Той решил да отпразнуват заедно китайския ден на влюбените, като за целта организирал скромно "караоки-тържество", на което поканил свои близки и роднини. С напредването на нощта страстите започнали да избуяват, за което спомогнало и изпития алкохол. Вероятно, всичко е щяло да завърши "мирно и тихо", ако не е било разглезеното четиригодишно отроче на господин Ян, което цяла вечер не давало на никого микрофона и постоянно припявало фалшиво. По едно време това вбесило двамата чичовци на домакина, които станали от масата и на всеослушание го упрекнали в разглезване на детето.

Китайците искаха спокойни старини или как светът влезе в криза

Икономисти посочиха като главен виновник за световната икономическа криза Китай. Именно той е довел до прегряване световните финансови ...

Според полицията това отприщило невиждан скандал, който прераснал в масово клане. Очевидци на мелето съобщават как господин Ян в пристъп на безумие извадил сатър и започнал с него да коли чичовците си.

Синдромът на "малкия император" е станала доста деликатна тема в Китай. Критиците на раждането на едно дете в семейство постоянно обвиняват правителството и политиците, че с решението си са станали причина за появата на истинска епидемия на разглезени деца.

Между другото, както съобщава електронния портал "МКД", караокето и на други места по света е ставало причина за масови убийства. Така например в някои азиатски страни като Филипините, песента на Франк Синатра "My way" трябваше да бъде едва ли не забранена, тъй като лошите или фалшиви изпълнения на песента, завършваха често с кървави разпри. Вероятно никога няма да се забрави случаят в Тайланд, когато един човек застреля 8 свои съседи, пели фалшиво на караоке.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com