Груевски: Заев иска да ни убеди в нещо, което не съществува

11761
Груевски: Заев иска да ни убеди в нещо, което не съществува

Зоран Заев иска да ни убеди в нещо, което не съществува, но гражданите знаят, че не е имало фалшификации, заяви македонският премиер Никола Груевски пред журналисти, предаде БГНЕС.

Според премиера председателят на опозиционната партия СДСМ Зоран Заев повтаря едни и същи неща и се опитва да убеди хората, че не са гласували по свое собствено желание.

"Всички ние участвахме в изборите, гражданите участваха в изборите и добре знаят дали е имало или не натиск и заплахи и каквото и да е било друго. Изведнъж се появява Заев с разни създадени материали, с които искаше да убеди всички граждани, не само нас, че те не са гласували по собствена воля, не са гласували по начина, по който са го направили без никакъв натиск, заплахи или нещо подобно, което е незаконно, а че са гласували с натиск и заплахи", каза Груевски.

Той заяви също, че гражданите решават кой ще бъде в правителството, а не Заев. Премиерът посочи също, че основното искане на лидерът на СДСМ е формиране на т.нар. преходно правителство и оставка на настоящето, но това го решават гражданите.

Никола Груевски подчерта също, че гражданите са тези, които дават оценка и глас на доверие за дадена политическа партия, а не Зоран Заев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com