Секс скандал в Сръбската православна църква - разкриха поп сводник

5313
Секс скандал в Сръбската православна църква - разкриха поп сводник
Снимка: БГНЕС

Разследване на сръбската полиция за елита на престъпния свят, контролиращ проституцията, е стигнало до името на свещеник от Сръбската православна църква, предава електронното издание „Курир”.

Сред защитените свидетелки са две участнички от известна денс група през 90-те години. Мащабната операция на полицията е довела до разкриване на верига за елитна проституция, в която на високо ниво е бил въвлечен свещеник на Сръбската православна църква от Република Сръбска (една от съставните части на Босна и Херцеговина).

В Сърбия ще има предсрочни избори

В Сърбия ще се проведат предсрочни парламентарни избори, обяви премиерът Александър Вучич на заседание на съвета на ръководената от нег...

Според „Курир” свещеникът е подвеждал известни личности от шоубизнеса, като е контролирал две сестри, познати на сръбската общественост. Сръбският свещеник е предлагал и известна фолк певица, която получавала големи хонорари при участие на различни църковни празници. Попът сводник предлагал на своите клиенти и бивши участнички от популярни денс групи.

Сръбското издание отбелязва, че свещникът, името на когото се пази в редакцията на „Курир”, вече е бил обвиняван за търговия с дрога и за сексуално предлагане на малолетно лице на висш служител от сръбската православна църква.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com