Управляващите в Черна гора обвиниха опозицията в паразитизъм

1039
Управляващите в Черна гора обвиниха опозицията в паразитизъм

Управляващата в Черна гора Демократична партия на социалистите (ДПС) обвини депутатите от 4 опозиционни партии, че са прахосали 2,3 милиона евро на данъкоплатците, без да изработят и един ден заради продължаващия им бойкот на парламента.

Високопоставеният представител на ДПС Михайло Анджушич осъди на партийно събрание поведението на депутатите от партиите КЛЮЧ, "Демократи", Демократичен фронт (ДФ) и Социал-демократическата партии (СДП) задето получавали заплати и други депутатски приходи единствено заради периодичните си изстъпления в Скупщината, цирковите пърфоманси и пречене в работата на другите депутати. Изказването на Михайло Анджушич бе цитирано от националната телевизия RTCG.

Sky news публикува снимки на руските агенти, участвали в опита за преврат в Черна гора (СНИМКА)

Британският телевизионен канал Sky news разпространи снимка на руските разузнавачи Едуард Шишмаков и Владимир Попов, като доказателство...

На парламентарните избори на 16 октомври четирите опозиционни партии спечелиха 39 от общо 81-те места в Скупщината. Те не признаха победата на ДПС на бившия премиер Мило Джуканович и традиционните й съюзници и обявиха бойкот на парламента. За да се върне в Скупщината, опозицията постави условието за провеждане на извънредни избори в началото на 2018 година, които да се проведат заедно с президентския вот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com