В Белград откриха нов нелегален арсенал от оръжие

2038
В Белград откриха нов нелегален арсенал от оръжие
Снимка: БГНЕС

В рамките на операцията за разкриване на организаторите, които са поставили голямо количество оръжие край семейната къща на сръбския премиер Александър Вучич, полицията откри нов нелегален арсенал от оръжие укрит в гараж в Белград.

Оръжията и боеприпасите са били укрити в автомобил, паркиран в гараж. В колата е открит един автомат, 400 грама експлозив, детонатори, мобилни телефони за дистанционно активиране на бомби и един пистолет. Автомобилът е бил откраднат през месец януари.

Полиция се грижи за реда по време на гей парад в Белград

Хиляди сръбски полицаи са разположени в центъра на Белград, за да гарантират обществения ред при провеждането на гей парад в столицата ...

Според местните медии откритото оръжие е пряко свързано с откритите сандъци с боеприпаси, оръжия и минохвъргачки в края на миналата седмица недалеч от семейната къща на Вучич в Яйинци.

До момента са разпитани 37 души, съобщи от своя страна вътрешният министър Небойша Стефанович. Вучич предполага, че мишена на нападението е бил неговият брат.Вчера стана ясно, че премиерът възнамерява да напусне ръководния пост в Бюрото по координация на спецслужбите поради последния инцидент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com