ЦСКА взима юноша на Аякс

8732
ЦСКА взима юноша на Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

Юношата на Аякс Кристиян Супусепа се присъедини към подготовката на ЦСКА в Холандия. Той се подвизава като ляв бек и ще играе в контролата на "червените" с Гент тази вечер, пише Блиц.

Той е универсален бранител и може да бъде използван дори в центъра на отбраната, ако се наложи. Днес ще се опита да впечатли наставника Стойчо Младенов, който трябва да реши какво да прави с него веднага след контролата.

Монако следи футболист на ЦСКА

Халфът на ЦСКА Ивайло Чочев може да стане съотборник на Димитър Бербатов в Монако. Това пише днес най-тиражният френски спортен вестник...

Супусепа за последно е носил екипа на АДО Ден Хааг. Там е играл четири години, но договорът му изтича на 30 юни и няма да бъде подновен, което означава, че е свободен агент и би излязъл без пари на ЦСКА.

Юношата на Аякс е на 25 години, като не е играл за друг клуб, освен АДО Ден Хааг и юношеските формации на родния си тим. В холандския елит е изиграл 60 двубоя за четирите си сезона там.

"Червените" вече се подсилиха с холандец. Те подписаха с братовчеда на аса на Лудогорец Върджил Мисиджан - Сандрино. Стойчо Младенов обаче има нужда от още играчи и ще ги търси в Ниската земя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ