Дейвид Камерън идва в София за мач

16823
Дейвид Камерън идва в София за мач

Британският премиер Дейвид Камерън е изявил желание да рита в София на 25 май, когато под патронажа на Стилиян Петров ще се състои благотворителен мач за децата, болни от левкемия. Съобщението не идва от жълтите вестници, а от официалния сайт на БФС, предаде Стандарт нюз.

Партньори на Стенли в благородното начинание са две наши министерства - на спорта и на здравеопазването, футболният съюз, както и ветераните на клубния му тим "Астън Вила". Цената на билета ще е 10 лева, парите отиват за деца, повалени от коварната болест, с която халфът се бори в момента. БНТ ще излъчва директно.

ЕС плаши Великобритания с глоба от 250 000 паунда на ден

Европейският съюз вчера беше обвинен, че се държи като разглезено дете, след като заплаши Великобритания с глоби в размер на 250 000 па...

Гостите от "Астън Вила" ще бъдат водени от Питър Уит - авторът на единствения гол при победата над "Байерн" на финала за КЕШ през 1982 г. За българския отбор ще играят Димитър Бербатов и много от четвъртите в света, водени от Димитър Пенев. Потвърждение е дал и премиерът Бойко Борисов. Все още се чака такова от Дейвид Камерън. Англичанинът е запален фен на "Астън Вила".

Миналата седмица шефът на БФС Борислав Михайлов се срещна с търговския директор на Асоциацията на ветераните на "Астън Вила" Джон Уейд в София. Двамата обсъдиха детайли около събитието, което ще премине под патронажа на Стилиян Петров. При разрешение от лекарите на мача ще дойде и самият Стенли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ