Домусчиев: Подслушват ме, имам доказателства

12639
Домусчиев: Подслушват ме, имам доказателства
Снимка: БГНЕС

Телефоните на бизнесмените Кирил Домусчиев и на брат му Георги се подслушват. Това заяви собственикът на футболния шампион Лудогорец в интервю по Нова телевизия. Бизнесменът каза също, че разполага с данни, които доказват изложените от него факти.

"Трудно може да се каже, че съм целунат от властта, заяви той. - Знам, че телефонът на брат ми и моят са били подслушвани. Замесиха ни в това, че даваме пари на фенове за протестите. България не е сигурна държава. Всеки човек с пари може да бъде отвлечен. От 15 години имам охрана, реални заплахи нямам, но предпочитам да взема мерки предварително".

Домусчиев започна война с Литекс: От 20 години играят с 12 човека

Войната между Лудогорец и Литекс вече е явна. Началото и даде собственикът на разградчани Кирил Домусчиев. И докато до този момент тя б...

Бизнесменът отрече възможността да стане инвеститор в ЦСКА и няма намерение да купува акции от клуба. Името му бе спрягано за сериозни инвестиции при "армейците" преди време, но до покупка на клуба не се стигна. "Няма да купя акции от ЦСКА. Предпочитам да дам пари нещо да се направи, отколкото да инвестирам. Едва ли всеки закупил акции мисли, че може да спечели нещо от тях", заяви Домусчиев.

Шефът на тима от Разград разкри част от тайната на успехите от отбора си. "Важно е самите футболисти да си вярват, за да могат да играят като равен с равен с по-силни съперници. Държим на психологическите качества при подбора на футболисти и треньори. Около теб трябва да има добри играчи, подходяща среда. Тя е много важна. Ние се опитваме да се развиваме. Гледаме всичко и се опитваме да взимаме хубавото. Всеки ден научаваме нещо ново, качествено и се опитваме да го вкараме в нашия клуб. Не да копираме, но да вземем полезните неща", заяви Домусчиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com