Домусчиев се надъха: Борим се за трофея!

20175
Домусчиев се надъха: Борим се за трофея!
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се беше надъхал до краен предел от драматичното класиране на отбора за 1/8-финалите в Лига Европа. Разградчани направиха 3:3 с Лацио на "Васил Левски" в София и след победата с 1:0 в Рим преди седмица, продължават участието си във втория по авторитет европейски клубен турнир.

Домусчиев призна, че при 0:2 е имал надежди за обрат, но при 2:3 вече е смятал битката за загубена. Босът на тима от Разград направи и смело изказване, че Лудогорец мечтае за финал в турнира.

Голмайсторът Безяк вече струва 10 милиона евро

Голмайсторът на Лудогорец Роман Безяк вече струва 10 милиона евро. Такъв бе емоционалният коментар на Кирил Домусчиев след 3:3 срещу Ла...

"Олекна ми, в безтегловност съм. Трябва да се зареждам емоционално. Трябва да видя с какво да се заредя, за да издържа емоционално следващите дни, коментира щастливият бизнесмен. - При 0:2 бях оптимист, че можем да изравним, но при 3:2 вече бях решил, че късметът не е с нас тази вечер. Дори при подготовката имахме мачове със сериозни отбори, в които губехме с 0:2 и биехме с 3:2. Бях уверен в момчетата. При 2:0 таях някакви надежди, но при 3:2 - не. Искам да благодаря на всичките хиляди хора, които дойдоха тук, редиха се по опашките и дойдоха в хладното време да ни подкрепят. Благодаря и на тези пред телевизорите, защото също ни подкрепяха. Звъняха ми от къде ли не. Много се радвам. Най-тежкият момент за мен тази вечер беше, цял ден го мисля, какво ще стане, ако разочароваме тези хора. Ако бяхме играли пред 3-4 хиляди и загубим от Лацио, нормално, това е Лацио. Но когато видиш 30 хиляди души... Беше много жалко да загубим и това ме притесняваше много от вчера. Изключително радостен съм, че не разочаровахме хората. Радвам се, че издържах на напрежението, на проблемите, с които сме се борили, негативизмът и всички трудности, които сме преодолели. Явно сме на прав път, просто трябва да продължим да се развиваме. Много се надявам да има и други клубове, които да следят пътя, който направиха Литекс, Лудогорец, Ботев. Ще убеждавам бизнесмените по места да подпомагат футбола, за да имаме силен провинциален футбол. Не сме си починали още, имаме неща, които да отправяме в нашата игра. Валенсия е сериозен отбор, може би по-добър от Лацио. Но никой не може да ни забрани мечтите, защо да не играем и финал в турнира? При 2:0 типичен български отбор се отказва, рядко са примерите в такива мачове някой да се бори до последната минута. Няма измерение в пари, премиите са много малки при 1/16-финалите за отстраняване на съперника. По-важни са резултатите и че зарадвахме хората. Има мачове, в които не играем за пари. Аз съм националист по душа, винаги ще нося българското, гледал съм мачовете на Левски и на ЦСКА и съм им се радвал на успехите. Ние с брат ми винаги сме подкрепяли и Левски и ЦСКА в Европа, това мисля, че е нормално. Важното е, че българите показаха, че са единни, задружни. Първенството ни е много трудно, дай Боже да станем шампиони. Ние още сме в играта, ще се борим. Тази купа (от Лига Европа) я нямаме в Разград, така че ще се опитаме да я спечелим. Ако не мечтаем и не се борим за мечтите си, никога няма да ги постигнем. Всеки, който има някаква мечта, с желание може да я постигне. Не трябва да ни плашат трудностите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ