Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Герой за ЦСКА: Ние сме по-добър отбор от Лудогорец

22 февруари 2024, 17:19 часа • 1825 прочитания

Големият герой за ЦСКА в първия мач от пролетния полусезон срещу Ботев Враца - Тибо Вион, заяви, че „червените“ разполагат с по-добър отбор от основния си конкурент за титлата в Първа лига Лудогорец. Френският бранител говори пред медиите, след като бе избран за играч №1 на 21-ия кръг на първенството.

Тибо Вион заслужи отличието след двата страхотни гола, които вкара във вратата на Ботев Враца при успеха на „армейците“ с 3:0. Французинът сподели, че в ЦСКА е играл на всякакви позиции и това не му пречи стига да е на терена. Вион също така коментира и предстоящия мач с втория във временното класиране – Черно море.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

„Шампионатът не свършва с мачовете с Черно море и Лудогорец“

Тибо Вион

„С Нестор Ел Маестро работим много повече тактически. През подготовката наблегнахме на тактика и физическа подготовка. Мисля, че се справихме доста добре. Щом на този етап ние и Черно море сме в челото смятам, че мачът помежду ни е от изключително значение за развитието на шампионата."

„Това, което най-много отличава нас от Черно море и Лудогорец са нашите фенове, защото навсякъде се чувстваме като у дома си с тяхната подкрепа. Що се отнася до Черно море - те правят добър сезон, но ние сме всяка година в битката за титлата. Ние сме по-добри като отбор от Лудогорец и сега е моментът да го покажем в оставащите мачове“.

"Никога не съм имал претенции на какъв пост ще играя"

Тибо Вион

„В ЦСКА съм играл на различни позиции - десен бек, десен халф, дефанзивен халф, ляв бек, само вратар не съм бил. Никога не съм имал претенции на какъв пост ще играя, важно е да съм на терена и да помагам на отбора".

"Мачът с Черно море в събота е от голямо значение - имаме равни точки и те са ни пряк конкурент. Но шампионатът не свършва с двата мача срещу Черно море и Лудогорец. Остават много други срещи, които трябва да спечелим“, каза Вион.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес