Йешич ни улесни, доволен е Стойчо Стоев

8826
Йешич ни улесни, доволен е Стойчо Стоев
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се зарадва, че колегата му Миодраг Йешич е улеснил неговия отбор с пускането на по-офанзивни играчи в реванша от 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Разградчани спечелиха с 2:1 и с общ резултат 4:2 продължават към дубъла. Жребият за полуфиналите е в четвъртък от 12,00 часа.

"Двубоят не се разви добре за нас. Не може да кажа, че не съм доволен от играта ни, но изпуснахме ситуации. След първата сериозна атака Литекс ни вкара гол. През второто полувреме държахме темпото и играхме без притеснение", заяви Стоев. - Не мога да коментирам колегата Йешич. Пусна по-офанзивни футболисти, но може би това ни улесни. Този път двубоят мина по-спокойно. Преди предишните мачове имаше нажежаване на обстановката от медиите. Днес имаше феърплей, а и съдията се постара да не бъде главно действащо лице. Не мога все още да знам каква е контузията на Христо Златински. Ако е сериозна, ще имаме проблеми с вътрешните полузащитници, а и нямаме кой знае какъв избор".

Стоев: Има умора, не сме точно в криза

Стойчо Стоев призна, че в Лудогорец има леки проблеми. Разградчани играха неубедително във втори пореден мач, но все пак успяха да спеч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ