Лацио и Интер гости на Левски за юбилея

8865
Лацио и Интер гости на Левски за юбилея
Снимка: БГНЕС

Левски е на финалната права на преговорите за съперник за 100-годишния юбилей. "Меридиан Мач" научи, че почти сигурно съперник на "сините" в демонстративен мач на 24 май ще бъде клуб от Италия, като към днешна дата се спрягат имената на Лацио и Интер. Според запознати клубът вече е отправил покана към двата клуба, а сега се очаква кой от тях ще каже "да".

Предимството на Лацио е изключителната близост между феновете на двата отбора. Неслучайно от "Герена" дори поискаха официално билети от Лудогорец за своите ултраси, които да се слеят с привържениците от Рим. Впоследствие "сините" отказаха поръчката, но със сигурност фенове на Левски ще бъдат на трибуните на стадион "Васил Левски", за да подкрепят римските "орли" в битката в Лига Европа. Козът на Интер пък е, че тимът чисто футболно е на много по-сериозно ниво и е доста по-титулуван. Вероятно обаче опцията Интер ще бъде и доста по-скъпа за "сините".

Новият в Левски взриви спокойствието на "Герена"

Трансферът на португалския бек Рикардо Нунеш предизвика раздор в Левски. Вчера бившият играч на Жилина мина не особено успешно медицинс...

За да уговаря двата италианските грандове, от два дни на Ботуша е легендата на Левски Николай Илиев, който пътува за Рим със самолета на Лудогорец. Членът на УС на клуба е познато име в Италия, тъй като е първият български играч, преминал там - в Болоня. Добрите контакти на Илиев ще бъдат използвани в преговорите, като окончателна яснота трябва да има в близките дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ