Левски пак хитрува, пожела трима от Черно море преди мача

8615
Левски пак хитрува, пожела трима от Черно море преди мача
Снимка: БГНЕС

Левски оглежда за лятната селекция трима нападатели на Черно море, пише "Труд". Бъдещият силен човек при "сините" Георги Иванов-Гонзо, настоящ треньор на варненския отбор, ще има последната дума след сезона, когато ще се върне на „Герена". А тримата трябва да играят в неделя за „моряците" срещу Левски на „Георги Аспарухов".

Ситуацията зависи и от разделите на футболисти със „сините". Примерно Ларсен Type е под сериозен въпрос за следващия сезон, Димитър Макриев няма да получи оферта за нов договор и т.н. Левски иска да се раздели и с Цветан Генков, който обаче не желае да си тръгва, докато не се намери подобна блага заплата другаде. Има дилема и дали ще остане Валери Божинов.

Бубакар Нджие Камби-Бакари (26 г.) е най-резултатен от нападателите на „Морето", които са в списъка на Левски. Гамбиецът с испански паспорт заби 8 пъти през сезона в „А" гру­па. Стенли Окоро (21 г.) играе дясно крило и лек нападател и е смятан за впечатляващ талант. Младият нигериец обаче не успява да си върне формата след операция. А Валери Домовчийски (27 г.) отново е кандидат за завръщане на „Герена".

Преди седмица вече тръгнаха твърдения, че при „сините" може да дойде и полузащитникът Еденилсон Бергонси (26 г.) от Черно море.

Тактиката с желани играчи на противниковия отбор вече сработи веднъж за Левски. "Сините" изведнъж поискаха Диего Фераресо преди сблъсъка с Локомотив (Пловдив) и бразилецът направи много слаб мач за загубата на неговия тим с 0:2.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ