Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо Пловдив може да остане без ток, звезда се отдалечава от клуба (ВИДЕО)

03 декември 2023, 08:53 часа • 3638 прочитания

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев направи скандални разкрития за състоянието на "черно-белия" клуб след загубата от Левски в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Той изнесе данни за неизплатени заплати, провалени преговори за нов контракт с Джовани и сподели, че има вероятност "смърфовете" да не успеят да си платят сметката за ток. 

Неизплатени заплати и евентуална раздяла с Джовани

„Платена е заплатата за септември. В момента са дължими октомври и ноември. Това е част от проблема. Футболистите не са глупави и виждат кога клуба афишира амбиции само на хартия и е сериозен в своето развитие и няма покритие. Затова разговорите със споменатите футболисти вървяха трудно. С Джовани си бяхме си стиснали ръцете за нов договор, но след което нещата тръгнаха надолу не само спортно-технически, а и организационно и Джовани се разколеба и вероятно няма да преподпише“, каза Колев след поражението на Локо Пловдив от Левски.

ОЩЕ: Томаш: Явно съдията искаше да даде дузпа, резултатът не отговаря на ситуациите (ВИДЕО)

Вар БФС Боби Михайлов

Ще разпродава ли отбора Локомотив, има ли пари за зимен лагер

„За клуба предстоят трудни дни. Мъчно ми е, защото виждах перспектива в този отбор изграден от Александър Томаш. Свършихме доста работа и през подготовката. Направихме изходящи трансфери, от които се издържаше клуба. Играехме добър футбол. Лошото е, че това бе развалено отвътре и сега оттук нататък, ако няма успокояване на страстите и решения в една или друга посока, няма да свършат добре нещата. Нямаме яснота за зимен лагер, имаме оферти, но не може да приемем нито една, защото нямаме средства да платим. Много е вероятно нещата да не свършат добре. Не е ясно кой ще остане, има неистова страст да се продават футболисти на безценица. Това не отива на клуб като Локомотив“, допълни той.

"Сега сме в състояние, че не може да си платим тока"

„Фалит е много тежка дума. Преди да се стигне до фалит има много процедура. Далеч сме от това нещо, но трябва да се вземат мерки, защото има и задължения към НАП, към контрагенти и тези задължения трябва да започнат да се покриват. Сега сме в състояние, че не може да си платим тока, ако другата седмица не платим, няма да има осветление за мача с Пирин“, разкри изпълнителният директор на Локо Пловдив.

ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ЛОКОМОТИВ: Изчезващи пари и липсваща екипировка(ВИДЕО)

 

 

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес