Мъри с подкрепа от играчите

13262
Мъри с подкрепа от играчите
Снимка: БГНЕС

Играчите на "Ботев Пловдив" не искат и да чуват за смяна на наставника, като за слабите резултати в последно време подчинените на Мъри обвиняват себе си. Футболистите са говорили дълго, като са си обещали да възвърнат добрата си спортна форма, пише football24.bg, цитирайки "Меридиан мач".

Любимецът на бултрасите Тодор Неделев другата седмица ще започне бегови упражнения, докато Мариян Огнянов вече се подготвя с топка. Вчера „канарчетата“ проведоха тренировка на базата в Коматево, като Станимир Стоилов бе разделил отбора. Отделно се подготвяха вратари, защитници и халфове, и нападатели.

Футболистите на Ботев с почивка за отмора след загубата

На шестима от играчите на "канарчетата" е даден ден почивка да си избистрят ума след загубата от "Любимец". Със сигурност глоби ще има,...

Общински съветници на Пловдив пък приеха на сесия на местния парламент промяна в параметрите на реалната инвестиция за новоизградената спортна база. "Ботев Пловдив" е концесионер за срок от 35 години, като реалната инвестиция възлиза на 13 милиона лева.Общинските съветници приеха промяна в плащанията по вноските, които да започват не от 24-ия месец, а от 36-ия месец и да са 3% от годишната печалба.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ