Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Най-нормално е да я вземем от Мюнхен 1860": Сираков за юбилейната фланелка (ВИДЕО)

17 април 2024, 22:34 часа • 3126 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде своето мнение за юбилейната фланелка по повод 110-годишнината на столичния гранд. Според легендарния нападател това е най-доброто, правено в историята на "сините", а заимстването на идеята от Мюнхен 1860 било напълно нормално.

"Ние да не сме написали стихотворение, че да плагиатстваме?"

„Най-нормално е фланелката да я вземем от Мюнхен 1860. Даниел Боримиров даде идеята. Той е една от легендите на този клуб. Ние да не сме написали стихотворение, книга, че да плагиатстваме? Взели сме една отлична идея“, заяви Наско Сираков в интервю пред Дарик радио.

ОЩЕ: Сираков хаплив по адрес на Мъри: Беше добре платен в Левски, след 11 мача без победа не го махнах

ВАР-ът на Actualno

Намерили кусур на най-доброто в историята на Левски

„Това е най-доброто, което е правено в историята на Левски. И на това му намериха кусур. Излъгах за проекта, над половин милион е. 55 лева струва изработката без ДДС. Като чукнеш 8000 хиляди фланелки по 66 лева, излиза повече. За дизайн не са плащани пари. 11 хиляди лева са дадени за клипове. Ще покажем всички фактури колко ни е струвало всичко и колко е печалбата. Ще има пълна информация“, каза още той.

Юбилейната фланелка се продава като топъл хляб

„Над 5500 фланелки са продадени. Забавяме малко цикъла, защото не са произведени всички. Много са поръчани по интернет. Няма левскар, който да поръча и да не си я получи. Всички ще си я получат“, успокои мажоритарният собственик на Левски.

ОЩЕ: Наско Сираков поставил ултиматум на Николай Костов в Левски?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес