Нов антирекорд за България в последния мач от квалификациите за Мондиал 2018

3061
Нов антирекорд за България в последния мач от квалификациите за Мондиал 2018
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по футбол записа може би най-слабия си мач в последните години, след като едва, едва се добра до равенство 1:1 срещу слабака Люксембург.

Домакините имаха пълната инициатива през първото полувреме, като поведоха още в 3' с гол на Тил. До края на първите 45 минути Люксембург като по чудо не вкара поне още два гола, а "лъвовете" изглеждаха крайно незаинтересовани към случващото се на терена.

В началото на втората част Пламен Илиев и Божиков спасиха два сигурни гола за домакините, но все пак в 68' Ивайло Чочев успя да се разпише, след като центриране на Делев не беше пресечено от нито един защитник.

Попадението даде криле на българите, но резервата Андрей Гълъбинов направи няколко пропуска, а България не успя да стигне до победата.

Ето от кога България няма победа в гостуване

България гостува днес на Люксембург в последен мач от квалификациите за Мондиал 2018. "Трикольорите" са твърдо на четвъртото място в гр...

Това е историческа точка за Люксембург в сблъсъците с България, тъй като до момента "лъвовете" имаха 13 победи от 13 срещи. Равенството срещу един от най-слабите национални отбори в света бележи края на поредните квалификации, в които България не успя да се класира за голям форум, въпреки позитивните резултати срещу Швеция и Холандия.

Националният ни тим остава на 4-о място с актив от 14 точки, изоставайки на 5 от втория и третия - Швеция и Холандия. Франция спечели групата с актив от 23 точки.

Какво стана в последните квалификации за Мондиал 2018 четете в Sportlive.bg


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ