Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отново в играта: Тим от Първа лига представи Любо Пенев

14 юни 2024, 13:51 часа • 1852 прочитания

Любослав Пенев отново е в играта, след като пое тим от Първа лига. Става въпрос за Локомотив Пловдив. Както е известно, Ел Голеадор напусна Хебър Пазарджик след края на сезона заради деликатната финансова ситуация, в която се намира клубът. Все пак Пенев успя да спаси тима от изпадане от елита, което бе и основната му цел на стадион „Георги Бенковски“.

Локомотив представя Любо Пенев в понеделник

Днес от Локомотив Пловдив официално обявиха, че Любослав Пенев е новият треньор на „смърфовете“. Той вече е подписал своя договор с клуба като ще бъде представен пред обществеността в понеделник, 17 юни. След това пък специалистът ще изведе новия си тим за първа тренировка.

💥 Любослав Пенев е новият старши треньор на Локомотив! Наставникът подписа днес своя договор с "черно-белите"! 👉 В щаба...

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Friday, June 14, 2024

Щабът на Любо Пенев

В щаба на Любослав Пенев в Локомотив влизат Атанас Стоилов, Ангел Павлов, Никола Солаков, Мартин Митев и Христо Златински. Последният също така ще продължи да води втория отбор на „черно-белите“. Любопитното е, че Златински бе спряган за нов треньор на Локомотив, но в крайна сметка шефовете са решили да назначат Любо Пенев на поста.

Наскоро пък фенове на Локомотив Пловдив призоваха собственика на клуба Христо Крушарски да сдаде акциите.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес