Скука между Ботев и Берое, феновете се замеряха с камъни за разнообразие

15396
Скука между Ботев и Берое, феновете се замеряха с камъни за разнообразие
Снимка: БГНЕС

Безрезултатен двубой и доста скука на терена предложиха футболистите на „Ботев Пловдив“ и „Берое“ в днешния двубой от 22-я кръг на А Група.

За да не скучаят по трибуните обаче, феновете на двата отбора си спретнаха война не със снежни топки, а с камъни. За щастие се размина без сцепени глави. От агитката на „канарчетата“ полетяха и няколко бомбички, но отново, за щастие, не се стигна до инциденти.

Ботев Пд изпитва трудности със заснежените терени

Станимир Стоилов и футболистите му не могат да проведат пълноценна подготовка за днешната среща с "Берое", заради заснежените терени. &...

Иначе старозагорци имаха серия от шест поредни победи срещу този съперник, а сега се превърнаха в едва втория тим, избегнал загуба на стадион "Христо Ботев" от началото на сезона. Домакините започнаха разколебано двубоя и не успяха да създадат нито едно голово положение през първото полувреме. След почивката обаче възпитаниците на Станимир Стоилов се разиграха и натиснаха своя съперник, като Ромарио Кортзорг и Мариян Огнянов имаха 100-процентови възможности за гол, но с отлични намеси се отличи вратарят на гостите Иван Караджов. В крайна сметка "зелените" опазиха своята врата и "Дербито на Тракия" завърши без победител. С тази точка „Ботев Пловдив“ измести ЦСКА от четвъртото място, а „Берое“ вече има актив от 30 точки и изостава със 7 от седмия „Левски“, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com