Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След скандала в Локо Пловдив: Единият от собствениците поиска оставката на Павел Колев

03 декември 2023, 16:00 часа • 4708 прочитания

Скандалът в Локомотив Пловдив се разраства изключително бързо в последните часове. Както е известно, след загубата от Левски изпълнителният директор на клуба Павел Колев обяви неприятната спортна новина, че „смърфовете“ се намират в доста деликатно положение и разкри, че в момента се дължат пари на футболисти, контрагенти и НАП, както и обяви за липсващи средства. Той също така обвини собствениците, че „дърпат отбора назад“.

Думите на директора предизвикаха бурни реакции

Думите на Колев предизвикаха бурни реакции, а днес единият от акционерите на Локомотив Адам Сотков поиска оставката на изпълнителния директор. Той говори пред колегите от „Спортал“ като заяви, че не може да си обясни как един човек се оплаква и обвинява собствениците, че не може да си свърши работата, за която е назначен и получава заплата.

Локомотив Пловдив Левски

Адам Сотков иска оставката на Колев още утре

„За пръв път виждам човек, който е назначен за директор, да се оплаква от хората, които му дават заплата да храни семейството си. Оплаква се, че тези хора са виновни, че той не може да си свърши работата, за която е нает и получава заплата. В една нормална държава човек на такъв пост щеше да го е срам от него, а тук си мисли, че е герой. Останах много озадачен. Вярвам все пак, че е човек, който не говори празни думи и очаквам молбата му за напускане в понеделник“, обясни Адам Сотков.

След мача с Левски се разбра, че Локомотив Пловдив може да остане без ток.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес