Стоилов: Излизаме само за победа

13874
Стоилов: Излизаме само за победа
Снимка: БГНЕС

Задължителна победа ще гонят "канарчетата" срещу "Черноморец" в неделя, в среща от 18-ти кръг на А група. Двубоят е от 14:30 часа на стадион "Христо Ботев".

"В неделя ни предстои сериозна среща. Отборите на Димитър Димитров са винаги добре организирани и подредени, знаят за какво играят. Най-важното е как ще се представим ние. Трябва ни задължителна победа", заяви Стоилов.

Публиката на Ботев Пд е била ключов фактор според Стоилов

Станимир Стоилов определено остана доволен от класирането на "Ботев Пловдив" напред в турнира за Купата на България. Но все пак трябва ...

"Нямаме проблеми с контузени и болни футболисти. Дори тези, които отсъстват от дълго време, вече започват да тренират с основната група. Наясно сме, че след десетина дни навлизаме в тежка серия, затова се опитахме да освежим отбора и същевременно да не губим игровия тонус", допълни той.

"Не съм привърженик на големите промени в състава. Когато отборът се представя добре и има изчистен титулярен състав, аз се придържам към него. Сивард Спрокел е добре, тренира нормално. Все още не знам дали ще излезем със състава от последния мач или ще направим една-две промени. Има два дни до мача, съответно и време да изберем играчите, които ще започнат", каза още Мъри.

"Мариян Огнянов, според мен, не е готов за игра, защото в него все още има плахост и неувереност. Ако става въпрос за едното участие в мача - да, той може да играе, тъй като от една седмица тренира наравно с отбора. Ще мислим как да го възстановим по-бързо. Може да организираме някоя двустранна игра заради него, за да преодолее напрежението и неувереността", завърши Стоилов, цитиран от football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ