Така ще продължаваме до края, обеща Хубчев

11891
Така ще продължаваме до края, обеща Хубчев
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Берое Петър Хубчев се надъха от третата поредна победа на отбора и обеща футболистите да продължават по този начин до края. Заралии биха с 1:0 Славия у дома в мача от 28-ия плейофен кръг и затвърдиха лидерската си позиция във втората седмица от шампионата. "Зелено-белите" вече имат 42 точки и водят с 5 пред най-близкия преследвач – Локомотив (София).

"Аплодисментите към отбора са заслужени, каза Петър Хубчев. - Може и да е субективно мнението ми, но смятам, че съвсем заслужено победихме днес. Историята на тези мачове е ясна, но в рамките на правилата се получи здрав двубой. Аз се радвам, че стана такъв мач. Казах на играчите преди него, че нашата задача е да бъдем пределно мотивирани във всяка среща. Така ще продължаваме и до края, колкото и мачовете да са без значение за някои хора. Ние си имаме нашите планове и тактически задачи и ги гонехме днес. Така, както беше подреден отборът, мисля, че се справи доста добре. Джуниор Мапуку не е готов физически и е много рано от няколко минути да вадим изводи. Показва качества на тренировка, но трябва преди всичко да работи по отношение на физиката".

Хубчев гони чужденците от Берое

Трима чуждестранни футболисти почти сигурно си тръгват от Берое през лятото, пише „Тема Спорт". Това са Игор Джоман, Елиаш да Сил...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ