Трима от Черно море аут до края на сезона

4356
Трима от Черно море аут до края на сезона
Снимка: БГНЕС

За трима от основните футболисти в Черно море сезон 2013/2014 г. приключи. Става въпрос за титулярния страж Георги Китанов, бразилецът Еденилсон Бергонси и голмайсторът на варненци Бубакар Нджие Камби-Бакари, които няма да играят за "моряците" в Разград срещу станалия за трети път шампион на България тим на Лудогорец. Във вчерашния мач с Левски, загубен с 1:2 на Тича, те получиха жълти картони, заради които ще бъда наказани от Дисциплинарната комисия на БФС.

Китанов и Бергонси ще пропуснат два мача на Черно море, тъй като това бе 9-и жълт картон за тях през сезона. Освен за двубоя с разградчани, двамата изгоряха и за първия мач от новия сезон.

Левски победи Черно море с 2:1

Левски победи Черно море като гост с 2:1 в мач от 38-ия кръг на А група. Без да блестят "сините" успяха да надделеят в битката на негос...

Положението с Бакари обаче е малко по-сложно. Нападателят получи 13-ия си жълт картон и ще пропусне три срещи на Черно море. Ако испанецът остане на "Тича", то ще бъде на разположение на новия наставник на варненци едва за 3-ия кръг на следващия сезон. Припомняме, че Бакари има договор с Черно море до лятото на 2015 г.

Освен, че изгоря за три мача, Бакари пострада и по време на мача с Левски. Това се случи в 75-ата минута на мача, като след сблъсък с футболист на гостите той бе изнесен от терена на носилка, а след мача напусна стадиона с обездвижваща шина и патерици. Гонзо разкри още, че утре ще стане ясно какво точно е състоянието на Бакари, но според непотвърдена информация става въпрос за фрактура в областта на глезена.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ