Трябва жестоко да съжаляваме, каза Хубчев

10372
Трябва жестоко да съжаляваме, каза Хубчев

"Трябва жестоко да съжаляваме за равенството срещу Ботев". Това каза треньорът на Берое Петър Хубчев след 1:1 с "канарите" в Стара Загора в мача от втори кръг от "А" група. Пловдивчани се добраха до точката с гол в 93-ата минута, след като през целия мач домакините доминираха на терена.

"За разлика от миналата седмица, когато можеше да сме доволни от точката, този път трябва да съжаляваме и то по най-жестокия начин, заяви Петър Хубчев. - Тотално надиграхме Ботев. Нито един от тези, които играха и които влязоха няма право да бъде критикуван. Цялата седмица говорихме за мача. Аз знам много добре възможностите на тези момчета, знам какво им е състоянието. Има промени в състава, променяме дали един, двама или трима. Момчетата се раздадоха до края. Не се върнахме да бавим, искахме да играем напред, можеше да вкараме, но не се получи. Тотално надиграхме Ботев. Невинаги по-добрият отбор печели. Хубаво е, че правим тези пропуски. С повече работа и повече тренировки ще ги намаляваме. Дал съм обещание пред ръководството, че няма да коментирам съдийството".

Петър Хубчев: Показахме борбеност и желание за игра

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев съжалява за изпуснатата победа срещу ЦСКА. Двата тима играха контрола, която завърши 0:0, а стар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ