В Левски се чудят как да изгонят Ларсен Туре

6583
В Левски се чудят как да изгонят Ларсен Туре
Снимка: БГНЕС

На всички в Левски официално им писна от Ларсен Туре. Френският футболист изтърва и последния шанс да се затвърди в тима в съботния мач с Литекс, когато на два пъти не успя да отбележи останал сам срещу вратаря Илко Пиргов, пише "7 дни спорт". Това е преляло чашата на търпението към него и почти сигурно той ще е първият футболист, който ще си тръгне от "Герена" през лятото.

Според непотвърдени информации в клуба вече от месец се чудят как да изгонят Туре. Той взима една от най-големите заплати - 15 хил. евро на месец. Договорът му обаче е чак до края на следващия сезон и при предсрочно прекратяване "сините" ще увиснат с 300 хил. Затова в момента се търси нов отбор на 29-годишния играч.

Пускат в сряда билетите за вечното дерби

В сряда, 16-и април, стартира предварителната продажба на билети за "сините" фенове за дербито Левски - ЦСКА, което ще се проведе на 21...

Футболистът също няма желание да продължи кариерата си на "Герена". От веселяк и обединител в съблекалнята, Туре напоследък се е превърнал в основен проблем за добрата атмосфера в тима. Върхът на наглостта е бил на 1/4-финала за Купата на България срещу Ботев (Пд), когато французинът поиска смяна без видима причина, защото повече нямало какво да направи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ