X
 
 

Васил Божков за закона за хазарта: Да вземем от един да дадем на друг - това ли е грижата за здравето на нацията?

8115 9
Васил Божков за закона за хазарта: Да вземем от един да дадем на друг - това ли е грижата за здравето на нацията?
Снимка: БГНЕС
Законът е такъв, какъвто е. Не може да се нарушава Конституцията по целесъобразност. "Не може да вземем от един да дадем на друг – това ли е грижата за здравето на нацията?". Така бизнесменът Васил Божков коментира темата с новия законопроект за хазарта, предложен от Валери Симеонов.

Припомняме, че в мотивите на законопроекта е записано, че една от целите е осигуряването на повече пари за спортното министерство и програмите му за насърчаване на физическото възпитание и практикуването на спорт "от различни групи на населението, развитие и насърчаване на учащите, включително деца в риск, към системна физическа активност".

АДФИ още не се наема да каже има ли данъчни нарушения при хазарта

За една и съща хазартна игра са се събирали такси на различна основа. Защо е станало така, това не е тема, която ние ще изследваме и не...

Валери закара и вода в Перник, иронизира Божков днешното изказване на лидера на НФСБ, че държавата няма да допусне футболен клуб "Левски" да фалира. А каква позиция зае "Национална лотария" след днешната проверка в Държавната комисия по хазарта - научете в този материал!

Изпълнителният директор на "Национална лотария" Димитър Ганев коментира темата с финансирането на "Левски". Ние сме в клуба за по-малко от 13 месеца – в "Левски" са постъпили малко под 19 млн. лева за този период от компании на г-н Божков, каза той. Има и още 5 млн. лева, които са под форма на дългосрочно финансиране от "Национална лотария" със срок до 2023 година, когато ще се вземе решение дали да бъдат вкарани в основния капитал.

Погасени са стари задължения в размер на 7,3 млн. лева – към НАП, за осигуровки, към мениджъри, към футболист. Има и споразумение за разсрочено плащане към НАП. "Левски" не се притеснява от своите кредитори”, увери Ганев. Той уточни, че постоянно се появяват кредитори с искания. Стана ясно, че "Виваком" търси 3 млн. лева от клуба и има заведено дело от август миналата година.

На въпрос ако "Национална лотария" бъде одържавена, дали ще остане начело на "Левски", Васил Божков отговори, че ако това стане, няма да има възможност да остане в клуба.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Искам да има убийства на бизнесмени и политици още от тази нош в софия ...мафията така прави !!!!
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Така е, нека по - силната мафия да победи останалите мафии! Хайде Джаро!
  : 0 !
 • член на комисията по хазарта 4 член на комисията по хазарта преди 1 месец Профил на трол?
  ало подлоги от актуално, всички които четем насрания ви псевдо новинарски сайт виждаме че получавате пари от божков-черепа, така че спрете да му лижете дирника и да ни го представяте като някакъв светец.защото ако бяхте истински журналисти щяхте да го питате как 15 години същата тази корумпирана комисия по хазарта, със всичките и вариации през годините,обслужваше единствено еврофутбол на пазара за виж още ›› спортни залози, а сега националната лотария.всички нещо много бързо започнахте да му лижете задника,а всъщност той е същия олигарх-тумор,наред с други подобни олигарси,политици,обиращи България през годините на прехода.интересно как се казквичаха свинете когато стане въпрос за стотици милиони левове чиста печалба на година,за промиващата пропаганда и реклама на националната лотария,и исмукването на милиони от обикновените хора.да не мислите че този същия прави нещо добро за България???? просто увеличава личното си богатство,нищо повече.защото за съжаление ето това представлява България днес,едни ояли се крадци квичат по медиите,а едни платени сайтове и псевдо журналисти-подлоги им дават трибуна.клоуни, тотален цирк сте.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И като разменим Божков с Пеевски/Домусчиев, кво става, дрисльо?
  : 9 !
 • миризливи чорапи 4.2 миризливи чорапи преди 1 месец Профил на трол?
  до 4.1. лапай на черепа дебилен трол.
  : 4 !
 • Анонимен 4.3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  4 ти от ПИК ли си? Щото явно не си разбрал пак идеята, ама такива малоумни комундета кат тебе колкото и да им се обяснява е все едно. Никой не защитава Черепа, всички знаем, че той е крадец, както и твойте вождове.
  : 1 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Тоя го водят за най-богатия българин още от 2007г. насам с над милярд.''Големия бизнес'' --- вземаш от всички дадеш на петима. Същински обир.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  За Левски фирмата на Божков дава между 2и3 млн лв. На годишна база 30 млн. Претенцията на държавата е за 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ, които Че НЕ Е ПЛАТИЛ, ЧЕТЕЙКИ ЗАКОНА НАКРИВО. ТОВА Е ЗА ЗАТВОР, А НЕ ДА БУТА ХИНДЛИЯН И ЛУМПЕНИТЕ НАПРЕД, Да го БРАНЯТ
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Човеко ИМА ДА ПЛАЩА над 200 млн лв на държавата, къв Левски.. Ще го продаде на друг, ако има кво въобще
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ

Ето какво трябва да научи всяка зодия този месец Овен Никога няма да успеете, ако никога не полагате усилия. Телец Не можете...

Последно в Актуално