Златко Янков обвини съдията за загубата от Славия

12020
Златко Янков обвини съдията за загубата от Славия

Треньорът на бургаския Нефтохимик Златко Янков обвини съдията за тежката загуба от Славия в първия плейофен мач от 27-ия кръг на "А" група. "Шейховете" паднаха с 1:5. Златко Янков пък имаше претенции за двете отсъдени дузпи от рефера Радан Мирянов срещу неговия отбор.

"Биха ни с помощта на съдията. Всички видяха, че ни вкараха гол от дузпа, коментира Златко Янков. - С двете дузпи помогнаха на Славия. Аз мисля, че нямаше нужда от това. Играхме добре само през първото полувреме. Несправедливо бяха отсъдени дузпите, според мен. Черноморец не ни интересува, ние си гледаме нашия отбор. Ще играем за победи, доколкото имаме сили и възможности. Надявам се другата седмица да можем да играем в Несебър. Времето ще покаже. Дано да можем да домакинстваме в следващия мач в Несебър. Пари в отбора има и ще има. За следващия мач ще съберем група. Имаме няколко юноши, които останаха в Бургас, така че ще успеем да сглобим отбор. Другата седмица трябва да има яснота дали ще домакинстваме в Несебър. Вярвам, че няма да имаме проблеми. Има комисия, която трябва да вземе окончателното решение".

Златко Янков: Играхме много добре, поздравявам футболистите

Златко Янков прави успешни първи стъпки в треньорската професия. Неговият Нефтохимик се държа изключително достойно срещу скъпата селек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ