Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберем дали не сме "Заобиколени от енергийни вампири"

08 февруари 2024, 11:12 часа • 8839 прочитания

На 13 февруари излиза новата книга на автора на „Заобиколени от идиоти“ Томас Ериксон - "Заобиколени от енергийни вампири", издателство Хермес

За автора

Томас Ериксон е водещ специалист и консултант по комуникация. Той съветва различни организации и обучава мениджъри на големи компании. Автор е и на няколко книги за общуването, като първата от тях – „Заобиколени от идиоти“, се превръща в абсолютна сензация не само в родната му Швеция и останалите скандинавски страни, но и в редица други държави. Сред тях е и България.

Още: "Двайсет години по-късно" от Чарли Донли - динамичен трилър от едно от големите нови имена в съспенса

До момента в световен мащаб от нея са продадени над 1 милион и половина екземпляра, а правата са купени в 39 страни.

На 13 февруари със знака на „Хермес“ излиза „Заобиколени от енергийни вампири“, която също има голям международен успех .

За книгата

Познавате ли хора, които само след кратко общуване с тях ви карат да се чувствате омаломощени и физически, и психически? Дали защото непрекъснато търсят внимание и емоционална подкрепа, държат се недопустимо грубо или играят ролята на вечната жертва, общото между тях е, че са енергийни вампири. Те нямат остри зъби и мистичен чар като вампирите от книгите и филмите, но умеят да изсмукват силите ви до степен, че дори да не можете да се противопоставите. В тази книга Томас Ериксон, автор на световния бестселър „Забиколени от идиоти“, описва различните видове енергийни вампири и предлага лесно приложими техники, които да ви помогнат да се справите с изтощителните контакти.

Още: Откъс от "Смок свири на върба", Георги Божинов

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес