"Николà за най-малките" - две нови книжки

24425
"Николà за най-малките" - две нови книжки
Снимка: Колибри

В „Татко ми подарява колело“ възрастните правят глупости, а децата ги вкарват в правия път. След края на учебните часове Николà бърза да се прибере у дома, макар че се е уговорил с момчетата да играе на каубои. Таткото на малкия палавник  иска да го изненада и му подарява колело. Тук обаче се намесва съседът Бледюр – той иска да изпробва колелото на всяка цена!

„Ама че са странни момичетата!“ е весела история, в която момичетата показват, че знаят не само да играят на кукли! Събота е и Николà е поканил приятелите си на следобедна закуска. Алсест, Йод, Клотер, Жофроа – всички са страхотни, а Мари-Едвиж и Луизет несъмнено умеят да водят момчетата за носа.

Новите приключения на Дора Изследователката

„Приятели за цял живот!“ съдържа две истории и едно българско-английско речниче. Първо ще вечеряме с всичките приятели на Д...

Поредицата „Николà за най-малките е подходяща за дечица в предучилищна възраст или в детската градина. Обхваща четиринайсет заглавия и е изключително увлекателна, лека и забавна. Освен че са идеални за сричане, книжките са богати на илюстрации и са пригодени за крехката психика на малчуганите. Авторите са адаптирали разказите на Госини, насищайки повествованието с пряка реч. Приключенията на малкия Николà и чудното му обкръжение се развиват в реалния свят и несъмнено ще се харесат на всички будни и усмихнати дечица! През март 2014 излязоха първите книжки от серията: „Смелчагаи „Снимка на класа“.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com