Новите приключения на Дора Изследователката

65078
Новите приключения на Дора Изследователката
Снимка: Колибри

„Приятели за цял живот!“ съдържа две истории и едно българско-английско речниче. Първо ще вечеряме с всичките приятели на Дора и ще научим повече за началото на тяхната дружба. После Дора и Ботичко ще се втурнат към Най-високата планина, за да открият Картата, която има помага да се ориентират правилно.

„Вълшебната корона на русалката“ е увлекателна книжка с лъскави стикери - истинска благодат за фантазията на най-малките! В това магично приключение Дора и приятелите й трябва да вразумят злия стар Октопод и лукавия Лисанко, с цел да окажат помощ на русалката Мариана.

Проектът на MTV и нашумелия канал „Никелодеон“ покори първо Северна Америка, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес Дора, Ботичко, Диего и другите владеят въображението на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата. Книжките за приветливото момиченце с латински корени са щедро илюстрирани, богати на забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Приложените стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Забавления, подаръци и първи думи на испански с Дора Изследователката!

На 12 април 2014 г., събота, от 11:00ч., Институт Сервантес-София, с любезното съдействие на издателство „Колибри” и Greenw...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги