Предстояща премиера на романа "Бяло сладко" на Димитър Шумналиев

977
Предстояща премиера на романа "Бяло сладко" на Димитър Шумналиев
Снимка: издателство "Колибри"

На 8 юли известният български писател и журналист Димитър Шумналиев ще ни изкуши с „Бяло сладко” – неразказаната история на Бялото братство. Включете в културния си календар премиерата на романа, която ще се състои на 13 юли от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”.

Бяло сладко

Излизат две от най-обичаните книжки от култовата поредица за Дора Изследователката

От 4 юли в книжарниците излизат две от най-обичаните книжки от култовата поредица за Дора Изследователката. „Животните“ (3...

„Бяло сладко“ е модерен прочит на Бялото братство. Имал ли е дъщеря Петър Дънов? Какви тайни пази архивът на личната стенографка на Учителя?

Авторът ползва архиви, спомени, записки, свидетелства на Бялото братство. Премества се да живее до гроба на Петър Дънов в кв.”Изгрев”, София. На ул. „Опълченска” 66 Учителя и Георги Димитров делят една къща. Учителя неведнъж спасява пролетарския вожд от полицейски хайки. От Москва Георги Димитров разпорежда на народната власт Петър Дънов да бъде погребан в Изгрева, върху терен на дъновистите. Върху останалите парцели е построено... посолството на Съветския съюз.

Димитър Шумналиев

Димитър Шумналиев завършва с диплом Писателската програма на Университета в Айова, САЩ, специализира френски език и култура в Университета на По, Южна Франция. Носител на Голямата награда за литература на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Признава, че романът е дългата му любов, късият разказ – бързата изневяра.

Лучия Джованини: Технологиите не се развиват наравно с мъдростта

Само ако се променяш, можеш да останеш същия. Само ако се движиш, можеш да останеш, където си. Авторката на „Освободи живота си&...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com